30 may 2010, 0:58

Горещи сълзи 

  Poesía » De amor
996 0 2

Сълзите бавно се стичат по лицето ми

и парят кожата ми, сякаш са огън.

Болката е толкова силна,

че направо ме изгаря.

Искам да ги спра... а не мога!

Изгарят ме, изгарят ме толкова силно

и бавно, но сигурно ме убиват!

 

© Хриси Цекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??