30 мая 2010 г., 00:58

Горещи сълзи 

  Поэзия » Любовная
997 0 2

Сълзите бавно се стичат по лицето ми

и парят кожата ми, сякаш са огън.

Болката е толкова силна,

че направо ме изгаря.

Искам да ги спра... а не мога!

Изгарят ме, изгарят ме толкова силно

и бавно, но сигурно ме убиват!

 

© Хриси Цекова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??