5 sept 2006, 12:09

Горещо 

  Poesía
934 0 4
Буйно лято процъфтя,
палаво те гледам на брега,
палаво с усмивка озарена,
от твойта обич разтопена.
Пак повеждаш ме по пясъка горещ
и изпълваш сърцето ми с копнеж,
копнеж за луда страст,огън лед,
обичам до полуда дивото в теб!
Изгаряш ме отвътре с този поглед луд,
нека бъда с теб,с теб и с никой друг!

Юли 2005

© П Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??