23 jul 2015, 23:43

Горещо е! 

  Poesía » De amor
662 0 0

Горещо е – на плаж във рая с теб сме двама
и слънцето ни гали с истини.
Не казвай, моля те, че всичко е измама...
вълните ще са спомени.


Горещо е… а тялото ми шезлонг твой е...
ще купя сладоледи от мечти…
Ти не обичаш шоколадов - зная,
натъртва ти на преживени самоти.

 

Горещо е, не са душите ни със климатици –
горим във чувствата сега пред Бог.
Красива си, съвременна жар-птица -
убийствена си само по лаптоп...

 
 
 

© Михаил Цветански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??