21 nov 2015, 0:51

Горест Казановина 

  Poesía » Filosófica
268 1 1

                                                                    не те ревнувам

                                                                       от мъжа ти

 

                                                               подобна жертва той

                                                                           от мен

                                                                     не заслужава

 

                                                                а от любовника ти

                                                                 който ти главата

                                                                  а на мен водата

                                                                            мъти

 

                                                                  уж безобиден е

                                                             а дневната си дажба

                                                                       получава

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??