1 nov 2020, 21:54

Горска аптечка 

  Poesía » Del paisaje
897 1 3

Депресия ли - смях ти трябва,

иди в гората на разходка,

така природата те грабва

и тръгваш със наперена походка.

 

Послушай птиците в листата

и забрави за своите терзания.

Послушай и шумá в реката

отдай се ти на хубави мечтания.

 

Към хапчетата не посягай,

върви по-горската пътечка,

огледай се и не забравяй -

това е най-добрата ти аптечка.

© Елица Барякова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??