Депресия ли - смях ти трябва,
иди в гората на разходка,
така природата те грабва
и тръгваш със наперена походка.
Послушай птиците в листата
и забрави за своите терзания.
Послушай и шумá в реката
отдай се ти на хубави мечтания.
Към хапчетата не посягай,
върви по-горската пътечка,
огледай се и не забравяй -
това е най-добрата ти аптечка.
© Елица Барякова Всички права запазени