В планината
под борове и ели
вървиме двама
аз и ти.
А там в хралупи
от листа се гушат
катерички с храна.
И ето покрай нас
минават гордо
вдигнали глава
елени с големи рога.
Тази приказна
картина се намира
в горската градина!
© Надя Донкова Todos los derechos reservados