7.11.2012 г., 23:14 ч.

Горска приказка! 

  Поезия » Пейзажна
435 0 1

В планината

под борове и ели

вървиме двама

аз и ти.

 

А там в хралупи

от листа се гушат

катерички с храна.

 

И ето покрай нас

минават гордо

вдигнали глава

елени с големи рога.

 

Тази приказна

картина се намира

в горската градина!

© Надя Донкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??