Nov 7, 2012, 11:14 PM

Горска приказка! 

  Poetry » Landscape
525 0 1

В планината

под борове и ели

вървиме двама

аз и ти.

 

А там в хралупи

от листа се гушат

катерички с храна.

 

И ето покрай нас

минават гордо

вдигнали глава

елени с големи рога.

 

Тази приказна

картина се намира

в горската градина!

© Надя Донкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??