11 dic 2011, 12:27

Горя 

  Poesía » De amor
415 0 3

Готова съм да плача с твоите сълзи,

море ще ти изплача, да се огледаш в него ти.

Готова съм да страдам за твоите беди,

и нож в гърдите бих поела, за да не те боли.

 

А ти готов ли си да дишаш вместо мен?

Всичко друго да забравиш, да искаш само мен.

Ще можеш ли да се усмихваш всеки ден?

И целият ти свят да бъде споделен.

 

Не искам вече болка, измами и игри,

искам да ти вярвам, душата ми гори!

Дали ще ме запазиш, решаваш само ти.

Но няма да разбиеш сърцето ми... нали???

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??