21 may 2024, 9:55

Горят в небето ярко метеори 

  Poesía
176 2 0

Горят в небето ярки метеори,

оставят ясни, огнени следи.

Красиви са вселенските простори

от грейнали и падащи звезди.

 

Писмо ти пиша нощем сред пулсари

съвсем сама на лунна светлина,

а облаците като тъмни шатри

прикриват царствените светила.

 

Мечтая аз из лунните пътеки

да бродим с теб, звезда да ни е гид.

Ще скъсам лунното, вълшебно цвете

за теб от необятния зенит.

 

Аз вярвам в любовта, в теб и в доброто

и радостта ти нося вместо дар.

Не ми ли отговориш на писмото

ще долетя при теб като Икар.

© Силвия Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??