30 jun 2011, 22:28

Господ вечеря 

  Poesía » Filosófica
384 0 0

"Господ вечеря"
Господ е в очите на животните,
в зениците, прободени с топлийки.
Господ те гледа, когато Го риташ,
когато преследваш,
убиваш,
одираш,
печеш,
когато животи крадеш и ядеш...

Господ е в нас
и Господ сме ние,
Господ, когато в съня си заспиш.
Господ убива
и Господ лекува,
Господ, когато безсънен пак бдиш.

Господ в сърцата,
Господ в кръвта,
Господ е в огъня, ближещ плътта.
Господ е грозен,
Господ е сляп,
Господ вечеря с месата във трап.
Господ вечеря.
Вечерям и аз...

© Задгробник Евотош Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??