14 jul 2009, 22:36

Господарят на нощта 

  Poesía » Otra
971 0 0

Тази нощ...
Господарят тук ще съм аз.
Живееш в моя свят
на изгубени мечти,
където всяко връщане назад,
сърцето ти ще разтупти..

Тази нощ...
Демони те гонят в пустошта -
твоята нова съдба.
Виждам твоите страхове,
виждам двойното ти лице.
Аз съм в твоята глава,

аз съм тъмната ти страна!

Тази нощ...
Връщам те назад
при големия ти страх,
сянката на пазения в тайна грях.
Ножове отвътре те разкъсват -
знам колко те измъчват...

Събуди се! Събуди се!
Това е кошмарът на твоя живот,
не бъди повече роб!
Кошмар е!

© Мария-Марли Мутафчиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??