23 sept 2006, 0:18

Госпожице Поезия 

  Poesía
762 0 16
Простете ми, госпожице Поезия,

че нямам Ваште идеали,

че нямам сили и търпение

да защитя Ви от драскачи

и графомани стари!



Простете ми, госпожице Поезия,

не претендирам за ръката Ви

и никога не ще Ви стигна,

но коленича във краката Ви,

с плах...опит за молитва!





ЧАР.....22.09.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??