ГОСПОЖО, ГОСПОЖО...
Здравей, непозната!
Наложи се отново да ти пиша писмо.
Не ми се искаше в ранното утро
да си задавам впъроса "Защо?".
"Любовта е за двама"
са казали още наш'те деди.
Но винаги има някоя дама,
която явно не умей да брои.
Не обичам любовни триъгълници.
Единият ъгъл ще е винаги тъп.
И болка ще има, страдание...
А човекът до мен ми е толкова скъп!
Накратко: молбата е ясна:
твоите стихове аз не желая.
При мен е жената, която съм искал,
и с нея желая да бъда до края!
© Ник Желев Todos los derechos reservados