ГОСТ
Когато дойде, кой ще разбере?
Ще слезе тихо като сянката на облак.
Знамение при нас ще донесе.
В сърцата ни е трепетна тревога.
Ще дойде в часовете ранни на деня,
когато се ражда росата
и като дух изплавал от съня
ще влезе със лъчите на луната
забулена облачна дантела.
А ний ще сме унесени все още...
© Авитохол Todos los derechos reservados