Mar 12, 2009, 7:48 AM

Гост 

  Poetry » Other
777 0 0

ГОСТ

Когато дойде, кой ще разбере?
Ще слезе тихо като сянката на облак.
Знамение при нас ще донесе.
В сърцата ни е трепетна тревога.

Ще дойде в часовете ранни на деня,
когато се ражда росата
и като дух изплавал от съня
ще влезе със лъчите на луната
забулена облачна дантела.

А ний ще сме унесени все още...

© Авитохол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??