20 mar 2016, 20:11  

Готика 

  Poesía » Otra
654 0 0

Потръпва луната-покварена и обладана

в безсрамния порой на свойта голота

и сянката и - безпощадно изподрана

се впива призрачно в студената земя.

 

Свирепи ветрове, безжалостно нехайни

разкъсват мрежи от нетленни небеса,

крилете им - загадъчно нетрайни

проправят тайнствен път към вечността...

 

© Maria Simeonova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??