30 oct 2007, 10:05

Говори ми за любов ... 

  Poesía » De amor
1444 0 14
 

Говори ми за любов, но не със думи,

говори ми за любов със двете си ръце.

Говори за всичко свято помежду ни,

говори, гали душата, моето сърце.

 

Че едно докосване ми шепне повече от думите

и едно стенание ме слива повече със теб.

Не, не чувствам себе си от този свят прокудена,

с теб откривам Pая -и преди, и след.

 

Продължавай, говори за любовта ни

и не спирай да докосваш всичко, що е в мен.

Да обичам - мое... свято е призвание

и на любовта оставам вечно  в плен!

© Петя Боянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??