30 окт. 2007 г., 10:05

Говори ми за любов ... 

  Поэзия » Любовная
1441 0 14
 

Говори ми за любов, но не със думи,

говори ми за любов със двете си ръце.

Говори за всичко свято помежду ни,

говори, гали душата, моето сърце.

 

Че едно докосване ми шепне повече от думите

и едно стенание ме слива повече със теб.

Не, не чувствам себе си от този свят прокудена,

с теб откривам Pая -и преди, и след.

 

Продължавай, говори за любовта ни

и не спирай да докосваш всичко, що е в мен.

Да обичам - мое... свято е призвание

и на любовта оставам вечно  в плен!

© Петя Боянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??