25 ene 2008, 12:36

Говорят ли очите... 

  Poesía » De amor
1085 0 24

Говорят ли очите,

устните мълчат...

Докоснати, душите

влюбено трептят.

 

И Космосът пулсира

в огнени сърца.

Божествено извират

светли чудеса...

 

Небето се отваря -

падат две звезди...

И слънцето изгрява

в две добри съдби.

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??