Jan 25, 2008, 12:36 PM

Говорят ли очите... 

  Poetry » Love
1084 0 24

Говорят ли очите,

устните мълчат...

Докоснати, душите

влюбено трептят.

 

И Космосът пулсира

в огнени сърца.

Божествено извират

светли чудеса...

 

Небето се отваря -

падат две звезди...

И слънцето изгрява

в две добри съдби.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??