22 dic 2017, 13:30

Граал 

  Poesía
458 1 2

ГРААЛ

 

Не унивай, Любов!

 Не умирай

във косите, без жал посребрени.

От света мъдростта си не скривай

в мигове,

 от тъга преброени!

 

Всеки миг

носи ново начало

на жадувана обич и нежност

и с премрежени погледи,

в бяло,

той рисува мечтана безбрежност.

 

Не погубвай, Любов,

свойто Утре!

И без друго животът не чака.

Запази топло, изгревно утро

за надежда,

погребана в мрака!

 

Твоят огън от старост не тлее...

Преоткрий за мечтите елея!

© Симеон Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??