ГРААЛ
Не унивай, Любов!
Не умирай
във косите, без жал посребрени.
От света мъдростта си не скривай
в мигове,
от тъга преброени!
Всеки миг
носи ново начало
на жадувана обич и нежност
и с премрежени погледи,
в бяло,
той рисува мечтана безбрежност.
Не погубвай, Любов,
свойто Утре!
И без друго животът не чака.
Запази топло, изгревно утро
за надежда,
погребана в мрака!
Твоят огън от старост не тлее...
Преоткрий за мечтите елея!
© Симеон Ангелов All rights reserved.