Градът ни приласкава с нощни светлини.
Дърветата ни скриват в тъмните си сенки.
Градските нощи вещаят загадки
и сладки удоволствия за влюбени души.
Градски веселия, шум, рекламни светлини,
щури приятели, дори дъжд да завали.
Градът ни поглъща и скрива от нечии очи.
Градът ни забавлява, но и уморява.
Не усещаме отлитащите градски дни.
© Петя Ченкина Todos los derechos reservados