17.06.2009 г., 0:00 ч.

Градски размишления 

  Поезия » Любовна
351 0 1

Градът ни приласкава с нощни светлини.

Дърветата ни скриват в тъмните си сенки.

Градските нощи вещаят загадки

и сладки удоволствия за влюбени души.

Градски веселия, шум, рекламни светлини,

щури приятели, дори дъжд да завали.

Градът ни поглъща и скрива от нечии очи.

Градът ни забавлява, но и уморява.

Не усещаме отлитащите градски дни.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Определено много готино, но понякога се уморяваме от светлините на града и всеки бяга от реалността за малко
Предложения
: ??:??