27 ene 2009, 9:35

Градът 

  Poesía
394 0 7

                  ГРАДЪТ

 

 

Пропит от завистта на вековете,

като троскот злобата расте.

С каквото име да го назовете,

градът е не пораснало дете.

 

 

По улиците песоглави клюки хапят.

Закърмен с подлост е градът.

Тук милостта към хората е сляпа.

 

… Но в  него сянката си ще вградя.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??