21 mar 2008, 10:34

Грехове 

  Poesía
509 0 1
Имам аз свещени грехове
от порочна добродетел.
Съществуват те от векове -
превръщат се в обител.

Не съм родена в грях,
но раждам грехове
и няма вече смях -
аз съм в други светове.

Имам аз свещени грехове,
за мене са проклятие,
пристанище, което зове.
Божествено зло са те.


© Нел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??