31 may 2008, 21:27

Греховете на Грешника 

  Poesía
509 0 0

Греховете на Грешника

 

 

Мразиш всички, мразиш всичко.

Вулгарен и циничен!

Харесваш грешките си,

харесваш недостатъците си!

Лишен от морал, но и в това не

намираш нищо лошо, дори ти харесва!

Забавляваш се, докато причиняваш болка,

присмивайки се в лицето на жертвите си.

Прикривайки се зад маска, така никой не

би те разпознал.

Цял един живот в страх. Ставаш параноичен.

Истински щастлив (никога не си бил).

Парите за теб са река за малко слава.

Твое единствено желание, може би да бъдеш

богат и щастлив.

Но сега изправен пред битка, съвсем сам!

В битка между теб и живота, бъдещето!

Гориш на клада и умираш!

Тежък прах, черен дим, без следа изчезнал

от лицето на света...

Търсиш избавление, но ти сам пожела гнева

на боговете, сега сам себе си избави!

© Красимир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??