5 abr 2006, 17:44

Греховна мелодия 

  Poesía
647 0 2

Мелодията е тъжна,
дъждовна е нощта,
а мисълта ни връща
точно преди две лета.

Леглото е хладно,
горещи тела
и песен, която ни води
към грешни места.

Обичта е жестока,
влудяваща е страстта,
а светът ни изпълнен е с близостта.

Но времето вече е спряло,
то не плаче за мига,
единствено мелодията остава
 да звучи във вечността.

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??