3 abr 2012, 17:18

Греховно... 

  Poesía » De humor
1781 0 45

Кой се смее - зло не мисли...

:):):)

 


Беше хубава, Господи,
...толкоз дивна Жена,
щом в очите и, острови,
в утрин блесне - денят,

ти политаш до птиците,
в миг открил, че света,
с нея доста различен е,
стрък любов, че е факт

и че вярваш в лириците,
прав е, Омир - за Троя,
щом докоснеш косите и,
ти, че ставаш героя му!

Беше хубаво, Господи!
Грешно.... може би? Да!
Но, аз питах за слизане,
виж, Земята - не спря...

Пък - накрая телата ни,
всъщност - грешни тела,
се докоснаха, луднали!
Шест часът... Издрънча...

© Ангел Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??