1 jul 2011, 1:19

Греховно 

  Poesía » De amor
674 0 3

Отровата още ни владее...

Отваря ни греховни порти,

от там излиза грешен огън,

прокрадва се в тъмата на нощта!


Обичам този твоя - страстен поглед,

дето причинява ми толкоз неща!

Обичам да ме гледаш зорко и

казваш: "При мен ела!"


Готова съм - даже да не си струва!

Към греха - заслепена съм - вървя!

Чакам устни жарки да ме оплетат и да ми говорят

онези, мръсните слова!

 

Чакам нежния ти допир,

изригващ от твоите сетива!

Чакам да усетя топли устни и грешни пръсти -

спуснати надолу по гърба!

 

Обичай ме по този начин,

носещ ми красива топлина!

Нека в ръцете ти изгарям и

тръпнеща нека съм и в съня!

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??