24 sept 2007, 16:26

Греховно 

  Poesía
697 0 5
Грях ли е, че толкоз силно те обичам?
Ами тогава грешница ме наречи.
Измамна и коварна се отричам
от всичко свято. Остани ми само ти.
Ще мамя себе си и другите в деня си.
Ще имитирам външно, че живея аз.
Дори да ме отричаш във съня си,
в деня си мой, в греховната ми власт.
Не можеш да ме спреш, дори да искаш.
Любов гори , по-силна и от мен.
Дори и мисълта за мен подтиснал,
аз пак ще бъда, мислено във твоя ден.
Ще бродя във съзнанието изнурено.
Ще сещаш само моя дъх и моя глас.
Дори когато смъртно уморен си,
до теб отново, грешно любеща съм аз.
Греховно ли е толкова да те обичам?
Приеми го, като свой съдбовен дар.
За мене Бог си и във теб се вричам,
на любовта ми грешна само ти си господар.
Ще бродя нощем из съня ти.
Плътта жадувана ще покоря.
Съзнанието нежно ще преодолея,
със грешна обич ще те изцеря.
Ще бъдеш мой, тъй както друга
не е владяла никой досега.
Жена и майка, грешница, съпруга,
във грях съдбовен двама ни ще потопя.

© Мила Нежна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??