21 nov 2009, 0:30

Греша 

  Poesía » De amor
564 0 1

ГРЕША

 

Греша… И то по много…

Осъзнавам го по-късно!

Греша… не… бъркам строго!

Петно поредно мръсно…

 

Греша… неосъзнато…

Ранявам други хора…

Петното е познато.

Със него пак се боря!

 

Греша… и унижавам…

И падам все по-долу!

Разкайвам се. И ми прощават.

И пак греша... отново…

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Интересно е... Само не ми харесва това

    Греша… не… бъркам строго!
    Петно поредно мръсно…
Propuestas
: ??:??