ГРЕША
Греша… И то по много…
Осъзнавам го по-късно!
Греша… не… бъркам строго!
Петно поредно мръсно…
Греша… неосъзнато…
Ранявам други хора…
Петното е познато.
Със него пак се боря!
Греша… и унижавам…
И падам все по-долу!
Разкайвам се. И ми прощават.
И пак греша... отново…
© Дивата Лагуна All rights reserved.
Греша… не… бъркам строго!
Петно поредно мръсно…