3 jul 2006, 10:34

Греша ли? 

  Poesía
721 0 5

 

Греша ли,че  „обичам те” ти казвам,

Нима това те плаши ми кажи

греша ли,че с възторг го произнасям

И чувствам,че сърцето се топи.

 

Греша ли,че с нежност те докосвам,

Че луда страст в мен кипи.

Че този свят с тебе по добър е,

Че мрака гасне, светлина искри.

 

Греша ли,ако смело кажа,

Че  малко са щастливите жени

Когато мъж и с думи го доказва

„С обичам те”  дълбоко ги цени.

 

Греша ли,че написани,видяни,изказани и чути

Тез осем букви оживяват в ореол

те символ са на земната безкрайност

и нямат нито корен,нито ствол.

 

© Марин Донев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??