17 ene 2021, 21:50

Грешен светец 

  Poesía » De amor, Formas graves
579 0 2

Аз бях в съзнание

твое, ничие друго!

След плахо признание

чувах те глухо.

 

Но ти ме изхвърли

като вехто палто,

стоновете развихри -

Огън в дъжд из ведро!

 

Поклащат море ветровете,

местят се с нежен гласец,

а ти докосваш с нозете

си мене - грешен светец!

© Димитър Попов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??