Защо повярва, мили, на хорските лъжи,
нима, че те ОБИЧАМ не стигаше, кажи?
Думи лъжливи раниха сърцето ти
и реши, че повече не ме обичаш ти.
А аз не бях виновна,
бях сгрешила - ВЯРНО Е, но не и за това.
А болката в сърцето крещеше ''Вярвай ми ти''
но това остана нечуто от подлите лъжи.
Прости ми за всичко, ако можеш ти
един път сгреших,
но не и за това, в което повярва ти...!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados