2 mar 2013, 17:16

Грешна орбита 

  Poesía
579 0 3

Tи вярваш ли, че за омраза сме родени?

Че злобата е най-добрата ни черта?

Че недостатъчно бездушни сме, студени?

Ти искрен ли си? Вярваш ли в това?

 

Ти вярваш ли, че завистта е чудодейна,

че тя е някакъв трамплин,

изстрелващ ни във орбита неземна?

По този път ли трябва да вървим?

 

И според тебе докъде ще стигнем?

Кажи ми! Колко дълго ще летим?

Не трябва ли човещината да събудим?

Не е ли време да се приземим?

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • rumiana (Румяна ), разбира се, че въпросите са риторични.Благодаря ти!
    Благодаря и на diqna-liana (Дияна ).
  • ...И според тебе докъде ще стигнем?Блестящо!
  • Ако питаш-ще ти кажа-за обичане сме родени!Хареса ми!
Propuestas
: ??:??