18 may 2010, 14:32

Грешни 

  Poesía » De amor
731 1 2

Грешна бях в очите чужди,

чужди бяхме ти и аз.

Скришом се обаждаше при нужда

и срещахме се в уговорения час.

 

Бягахме от погледи познати,

криехме се от мълви...

Да стане мрак - така и не дочаквахме,

за да бъдем аз и ти.

 

Но дали Тя усещаше моя парфюм,

в кожата ти вече проникнал?

И дали Той би ми простил?

Дали пак би ме обикнал?

 

Тогава не си задавахме тези въпроси,

чийто отговори знаем, но от тях ще Ги боли...

Сега ден и нощ изкупление просим

и пак ги мамим с грешните очи...

© Цветина Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах!
  • Цвети, трябва да облечеш посланието в повече рима. А за края трябва да дадеш алтернатива. Как ще разрешите проблема.
Propuestas
: ??:??