Грешница...
Грешна ли е любовта ми,
щом на друга ти си казал “да”???
Грешна ли е нежноста ми,
щом от нея имаш ти деца???
Грешно ли е в телата щом гори
страстта, да не можем
да останем в плен на любовта???
Грешница съм зная, с тебе прегреших
и не съжалявам, че в леглото чакам само теб...
Грешница, изменница
тя ще ме нарича, ще ме мрази
и ще я боли, че мъжът й
в моето легло любовта откри...
© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados