Mar 28, 2007, 1:45 PM

Грешница... 

  Poetry
808 1 0

                     Грешница...

 

Грешна ли е любовта ми,

щом на друга ти си казал “да”???

Грешна ли е нежноста ми,

щом от нея имаш ти деца???

Грешно ли е в телата щом гори

страстта, да не можем

да останем в плен на любовта???

Грешница съм зная, с тебе прегреших

и не съжалявам, че в леглото чакам само теб...

Грешница, изменница

тя ще ме нарича, ще ме мрази

и ще я боли, че мъжът й

 в моето легло любовта откри...

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??