21 dic 2020, 9:05

Грешница 

  Poesía
414 0 0

Грешна съм! Признавам своя грях.

Който е безгрешен пръв да хвърли камък по мен.

Наранена. Отхвърляна... Понякога горях.

Губех от душата си по малко всеки ден.

 

Лъгала съм. Изричала съм хиляди лъжи.

Давала съм клетви. Понякога лъжовни.

Но била съм лъгана и ужасно ми тежи.

Защото на този свят всички са греховни.

 

Наранявала съм. Хора близки и далечни.

Но и мен са ме ранявали жестоко.

На този свят няма безупречни.

Каяла съм се и съм страдала дълбоко.

 

Плакала съм. Правила съм грешки всеки ден.

Боляло ме е. Кървяла съм. До болка наранена.

Падала съм тежко. Хора хвърляли са кал по мен.

Но след всяко падане съм по-силна. Нова. Преродена.

© Татяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??