Аз съм грешник,
но не ме съдете.
Младостта ми за всичко е виновна.
Аз съм грешник,
но простете.
Бедността отне ми ореола.
Аз съм грешник,
съжалявам,
но да се контролирам не успявам.
Аз съм грешник,
но разберете,
покаянието е моят път към боговте.
© Нели Todos los derechos reservados