10 дек. 2009 г., 13:52

Грешникът 

  Поэзия » Другая
830 0 2

Аз съм грешник,
но не ме съдете.
Младостта ми за всичко е виновна.

 

Аз съм грешник,
но простете.
Бедността отне ми ореола.

 

Аз съм грешник,
съжалявам,
но да се контролирам не успявам.

 

Аз съм грешник,
но разберете,
покаянието е моят  път към боговте.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??