11 ene 2017, 14:46

Гроб 

  Poesía » De amor
193 0 0

Последен път, в който 
пръстите ми
разучаваха пръстта
на тялото ти,
където ми се искаше  

да бях погребана.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??