11.01.2017 г., 14:46 ч.

Гроб 

  Поезия » Любовна
195 0 0

Последен път, в който 
пръстите ми
разучаваха пръстта
на тялото ти,
където ми се искаше  

да бях погребана.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??