Излюпи се, мамка му!
Успяхте да я измътите!
Бях заровила в тъмните дебри
зад слънцето
тази болка, която
отдавна измъчвахте
да роди чрез ин витро!
А лежа за прекъсване,
пак по ваше нареждане,
и в напреднала бременност
пропълзя и се скри
и го снесе яйцето си.
Е, излюпи се, мамка му!
Бях я забравила.
Днес обаче видях я да кърми,
отчаяна.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados