6 июн. 2019 г., 11:18

Групови усилия 

  Поэзия
152 0 0

Излюпи се, мамка му!
Успяхте да я измътите!
Бях заровила в тъмните дебри 
зад слънцето
тази болка, която 
отдавна измъчвахте
да роди чрез ин витро!
А лежа за прекъсване,
пак по ваше нареждане,
и в напреднала бременност
пропълзя и се скри
и го снесе яйцето си.

 

Е, излюпи се, мамка му!
Бях я забравила.

Днес обаче видях я да кърми,
отчаяна.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??